Fotky k článku: TRABANT MUZEUM V MOTOLE




Trabant 1,1 kombi před muzeem
Trabant 601 s číslem 114 Heleny Huclové
Trabant Tramp hlídající železnou oponu
AWZ P70
Růžový Trabant Heleny Huclové
Klasický Trabant 601 s bílým interiérem
Trabant 601 kombi a tudor před expozicí








Komentáře

  1. Trabanty jsou až roztomilé jak jsou malé a růžové. Líbil by se mi spíš jako autíčko na hraní než v něm jezdit. Když nad tím tak přemýšlím, tak to lidé s sebou museli vozit určitě neustále nějaké nářadí nebo i nože když se na něm něco pokazilo aby si to byli schopni hned opravit na místě nejlépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mého názoru je ale obrovská výhoda to, že na opravu takového Trabanta člověku stačí opravdu jen nějaké základní nářadí. O tom si dnes může člověk nechat jen zdát. Já jsem velký fanda opravování starých věcí. U některých to jde snáz, u některých už je to složitější. Třeba takový servis šroubových kompresorů je něco, do čeho bych se určitě na vlastní pěst nepouštěl. To už je i na mě moc složité.

      Vymazat
  2. Podle mě je super, když někdo udržuje Trabanty v takto zachovalém stavu. My také jednoho měli, ale ten už na tom byl opravdu bídně. Brzdy fungovaly jen když se jim chtělo, geometrie kol byla úplně strašná a celkově ta jízda v tom byl opravdový zážitek. A ne teda zrovna příjemný. Kdyby se o něj můj otec lépe staral, tak by na tom možná byl lépe.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

ŠKODA MUZEUM MLADÁ BOLESLAV- Výstava 30 let Favorita

TUZEX a auta v něm prodávaná

VAB MICROCAR M19