FOTKY Z RETROAUTOMUZEA #1

TAZ 1,9
Maďarský Trabant 1,1


Yugo 55
Oltcit Club RL
FSO Polonez
Škoda Forman Marathon
Volga 3102
Iž 21251
ZAZ Záporožec 968 
Velorex 16

GAZ M20 Poběda
Volga GAZ M21 "Carevna"
FSO Syrena a ZAZ- 965
AWZ P70 Coupé
Premier 118NE
Průčelí muzea
Pokud jste o nějakém voze četli, ale chybí vám foto, napište do komentářů a já ho publikuji








Komentáře

  1. Tohle byly ještě AUTA! Dneska už je to jen samá elektronika, mluví to na vás německy, anglicky a různě jinak svahilsky a vy s tím nic neuděláte. Kvůli každé kravině do servisu, tyhle fára si člověk opravil sám. Ale zase to dává možnost šikovným lidem, které třeba překládají auta do češtiny. To je docela zajímavý koncept. Mě třeba takhle přeložili BMW z němčiny do češtiny. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomto s vámi teda musím jednoznačně souhlasit. Mám známého, který autům hodně rozumí a jednu chvíli dokonce uvažoval nad tím, že by si otevřel vlastní autoservis. Bohužel ho od toho odrazuje ten fakt, že opravy aut dnes už ani tak nejsou o mechanické práci, jako spíš o práci s počítačem. Další věc, která ho od toho také odrazuje je ten fakt, že u autoservisu je to trochu komplikovanější ohledně nakládání s odpadem. Prý by si na to musel najmout nějakou specializovanou firmu, což v dnešní době není zrovna levné.

      Vymazat
  2. Fakt pěkné kousky. Třeba záporožce nebo tu Volhu si moc dobře pamatuji z dětství. Je zajímavé to porovnat třeba s dnešními auty. Tehdy se hrálo hlavně na jednoduchost a funkčnost. Žádné zbytečnosti jako třeba katalyzátor v autě a takové. A už vůbec ne žádné digitální vychytávky jako dnes.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

ŠKODA MUZEUM MLADÁ BOLESLAV- Výstava 30 let Favorita

TUZEX a auta v něm prodávaná

VAB MICROCAR M19